filmirullFotokoolitusLife Style

Fotokoolitus “Strobism ja valgus” 7. juuni

muna1-1024x682
Foto: Viktor Koshkin

Sa oled leidnud huvitava lokatsiooni, sul on visioon, sul on modellid kuid lokatsioonis ei ole elektrit. Õpetama sulle kuidas valgustada keskkonda ja modelle keskkonnas väikeste speedlightidega, kuidas tekitada valgusega soovitud meeleolu ja luua mänguline stseen.

Selle käigus õpid looma kunstilist ja loomingulist valgusrežiid reaalses ruumis. Valgusreziid mis toetab sinu visiooni. Ning looma modellidega mängulise stseeni, kus modell on vaid kompositsiooni osa.

Lokatsioon: Noblessneri sadam (Tallinn)

Lektor: Viktor Koshkin

Lisainfo ja registreerimine

muna10-1024x682
Foto: Viktor Koshkin

 

 

 

 

 

 

 

muna4-1024x670
Foto: Viktor Koshkin
Show More

Related Articles

Back to top button
Close